Smoorahug


Pentru că Arta culinară se îmbină armonios cu un stil de viaţă sănătos, am găsit o modalitate prin care ne putem folosi de tot ce are natura mai bun de împărtăşit. În acest mod, datorită pasiunii comune pentru un stil de viaţa echilibrat, am colaborat cu Smoorahug. Astfel, am creat o gamă cât mai largă de smoothie-uri, care să exploateze pe deplin toate beneficiile fructelor coapte şi aromate.

Răsfăţate de razele soarelui, fructele au fost aduse din diferite zone ale gobului, tocmai pentru a combina proprietăţile lor variate, iar pentru a-şi păstra savoarea şi parfumul, au fost culese cu grijă. Fiind în diferite combinaţii, aceste smoothie-uri trimit papilele gustative într-o călătorie a aromelor. De asemenea, sunt o sursă de energie a organismului, iar datorită consistenţei am putut să asigurăm o digestie cât mai uşoară, astfel încât toţi nutrienţii să fie absorbiţi.

Fruit Ninja sau Brave Samurai sunt doar două dintre smoothie-urile pe care le-am conceput, dar sunt sigur că şi restul vă vor încânta simţurile cu aromele lor tropicale. Prin urmare, vă vor şi reîncărca bateriile şi vă veţi simţi plini de energie pe tot parcusul unei zile, fie că sunteţi la birou sau în aer liber.